Jäsenkirje elokuu 2013

Metsästyskausi lähestyy kovaa vauhtia, olethan varma sihdistäsi? Käytä elokuussa hyväksesi Lahnuksen ampumaradan vuoromme joka torstai.

Merilinnustuskokouksen päivämäärä on 3.9.

Hallitus kokoontuu klo 18:30 ja merilinnustuskokous alkaa klo 19:00. Merilinnustuskokouksessa on mahdollista ostaa merilinnustuslupa Espoon alueille. Huomaathan, että lupia ei myydä jos jäsen- tai liittymismaksu on rästissä. Voit maksaa luvan lisäksi myös puuttuvan jäsenmaksun paikan päällä.

Ammuntakilpailun päivämäärä on 5.9.

Kisapäivä alkaa klo 14:00 kivääriradalla ja jatkuu siellä klo 18:00 saakka. Haulikkoradalla aloitamme klo 17:00ja suoritus on mahdollista tehdä klo 20:00 saakka. Huomaathan, että ensimmäinen ampumasi sarja tuona päivänä kullakin radalla on varsinainen kilpasarjasi. Kisapäivänä ei siis enää harjoitella ennen suoritusta, mutta suorituksen jälkeen se toki kannattaa!

Haulikkoradan valvontaan kaivataan vapaaehtoisia

Huomatkaa, että valvoja ampuu radalla ilmaiseksi. Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja Mikko Hämäläiseltä.

Kiinnostaako hylkeenpyynti?

Seura hakee hylkeenpyyntilupaa tulevalle kaudelle. Luvan saanti tai kiintiö eivät ole varmaa, mutta alustavasti kiinnostuneita jäseniä herätellään jo nyt. Alustavat kiinnostukset kannattaa osoittaa Mikko Hämäläiselle. Mikolta saa aiheesta myös lisätietoja.

Apumarata-asiat

Lahnuksen rata on kiinni kokonaan 15.8. Tuona päivänä radalla ei ole lupa harjoittaa ammuntaa. Hirviporukan jäsenistölle tiedoksi samalla EET hirviammunnan koepäivät: 3.8. klo 10-14 ja 21.9. klo 10-14. Kokeeseen voi ilmottautua edellisvuosista poiketen koko ammunta-ajan. Lahnuksen ampumaradan hirvirata on päivitetty uusimmalla tekniikalla. Nyt on mahdollista myös mm. paikkolaukausharjoittelu ja tuloksensa näkee elektronisesti heti sarjan ammuttuasi.

Fasaanijahti kaudella 2013-2014

Kiinnostaako omakustanteinen fasaanijahti kanalintukauden loputtua? Kiinnostuneet  ottakaa yhteyksiä Henri Huttuseen.

Kategoria(t): Tiedotus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.