Ilmoittautuminen hirviporukkaan vuodelle 2014

 

ILMOITTAUTUMINEN HIRVIPORUKKAAN VUODELLE 2014 ON PÄÄTTYNYT!

Halukkaiden toivotaan ilmoittautuvan EET:n hirviporukkaan alla olevalla lomakkeella. Mikäli sinulla on ongelmia upotetun lomakkeen kanssa, voit täyttää lomakkeen myös tässä linkissä.
Lomakkeella voit ilmoittautua Espoon Erätovereiden hirviporukan jäseneksi syksylle 2014. Osallistumisen edellytyksenä on voimassaoleva, tai kuluvana vuonna vanheneva hirven ampumakoe (ns. hirvimerkki).
Tässä vaiheessa kerätään nimiä aluelupaa varten. Ilmoittautumalla et sitoudu mihinkään eikä siitä muodostu kustannuksia – päinvastoin, mitä isompi porukka meitä on, sitä paremmat mahdollisuudet saada haluamamme maat ja luvat.


Toivomme, että kaikki hirvimerkin suorittaneet sellaiset jäsenemme, jotka eivät metsästä muualla (= ole jonkun toisen seurueen ampujalistalla) ilmoittautuvat ampujalistallemme alla olevalla lomakkeella.

Edellinen rajoitus ei koske ns. koiramiehiä, jotka tyypillisesti metsästävät koiransa kanssa useassa seurueessa päiväluvilla – he ovat sydämellisesti tervetulleita auttamaan meitä löytämään nuo metsän sarvipäät!


Kertaus on opintojen äiti: voit siis päättää vasta myöhemmin keväällä haluatko lähteä mukaan reissuun. Tässä ilmoittautumisesta ei synny mitään kustannuksia!

 

LUVAN HAKEMISESTA JA PROSESSISTA

Lupaprosessi on kaksivaiheinen, ensin haetaan aluelupa, jonka jälkeen haetaan itse kaatoluvat. Voit lukea siitä tarkemmin täältä:

Kun aluelupa on myönnetty tiedotetaan siitä hirviporukalle _sähköpostitse_. Samalla ilmoitetaan hirvikokouksen päivämäärä. Se on hirviporukan ensimmäinen virallinen kokoontuminen, jossa sovitaan majoitukseen ja metsästykseen liittyvistä asioista, sekä päätetään haettavien kaatolupien määrä. Kokous järjestetään keväällä Espoon ”puikkarissa”.

Perinteisesti metsästys tapahtuu Hossassa, lähellä Suomussalmea. Majoitus on yhteisasumista ”mökkimajoituksessa”. Hirvijahdin ympärillä voivat halukkaat metsästää pienriistaa Hossan riistarikkaissa metsissä. Lähinnä siis hirvijahdin jälkeen neljän viiden aikaan.

Yleensä majoituskustannukset ovat noin 20-25€/yö/henkilö. Muita kustannuksia, jotka siis jaetaan niiden kesken, jotka kevään kokouksessa päättävät osallistua jahtiin, ovat mm. alueluvan kustannukset, kaatolupamaksut, polttoaine- ja ruokakustannukset jne. Halpaa kuin saippua siis.

Kategoria(t): Hirviporukka, Metsästys. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.